Award Winning

This was a project for a family in Lexington, MA. Their request was to have elegant and subtle lighting that they could view from their beautiful covered outdoor living area. They use this space to frequently entertain guests so I wanted to create a design that was mainly viewed when lounging here by the fireplace as well as from their kitchen windows. The evening the project installation was complete I visited to complete all of my final adjustments. They arrived home just as I completed my work and they were just so excited and pleased with the results.

March 31.17

EARLY SPRING PLANNING

Spring is suddenly upon us. With the longer and warmer days homeowners thoughts are turning to planning and preparing their outdoor living areas, decks, pool areas, landscapes, and masonry projects. Read more

View All Posts

TESTIMONIAL

“Bill was punctual, polite and completed the job fully as agreed upon. Everything looks perfect. He was a pleasure to work with.”

rachelsgeller